Audicions Nadal 2021

Audicions Nadal 2021

S’acosta el Nadal i aquest any tindrem AUDICIONS!!

Les audicions es duran a terme durant 4 dies: dijous 16, dilluns 20, dimarts 21 i dijous 23. Tots els actes seran en espais interiors, en format de seient i seguint la normativa COVID que sigui vigent en cada moment

El dijous 16 farem l’audició al teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia actuaran els diferents grups musicals de l’escola: Sensibilitzacions, grups d’ukeleles, corals i l’orquestrina del dilluns.

El dilluns 20 farem l’audició a la sala 2 del teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer classe els dilluns.
Dir que aquest mateix dia es farà la classe de grup d’ukelele d’Anglès.

El dimarts 21 farem l’audició a la sala Fontbernat d’Anglès. Tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer classe els dimarts.

El dijous 23 farem l’audició a la sala 2 del teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer la classe els dimecres i els dijous.

I a més…..

Us volem dir que l’escola també participarà al Solstici Rock que es fa cada any el 25 de desembre a la nit. Aquest any participarà l’orquestrina de grans (la del dimarts) i el combo d’adults en què ens oferiran alguna peça que hagin treballat.

RAP, DJ i Cultura Hiphop

RAP, DJ i Cultura Hiphop

Busquem a noies i nois que els agradi el RAP i la cultura hiphop. Si tens més de 12 anys i estàs interessat-da en rimar, rapejar, fer de DJ, o crear bases de música urbana, omple el formulari.

El nostre projecte és poder engegar una “crew” que pugui trobar-se, aprendre a rapejar i a composar, organitzar concerts i saber més sobre totes aquestes temàtiques musicals. 

De moment només estem sondejant si hi ha prou interessats/des en la nostra zona per a poder-ho engegar. En cas que sigueu prous, ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar-nos i parlar sobre el projecte. Omplir aquest formulari no compromet a res, només és un sondeig i llavors quan el projecte estigui perfilat, podeu decidir si us interessa. 

Que és la cultura hiphop? 

El hip hop és una cultura originada al sud de l’Bronx i Harlem, a la ciutat de Nova York per afroamericans i llatinoamericans durant la dècada dels 1970. Si bé el terme hip hop o rap s’usa sovint per referir-se a l’estil musical i a l’estil de vida, es considera que el hip hop no només se circumscriu a l’àmbit musical i per contra consta de quatre principals elements: rap (oral: recitar o cantar), turntablism o ” DJing “(auditiva o musical), breaking (físic: ball) i graffiti (visual: pintura). + infoNoves propostes formatives

Noves propostes formatives

Ens agrada escoltar les vostres idees i és per això que hem afegit algunes noves propostes a les possibilitats formatives que oferiem el curs passat. Clicant als títols en podreu tenir més informació: Tenim propostes per a totes les edats!

MINDFULLNESS I MUSICOTERÀPIA PER NENS I NENES

VIVIM LA MÚSICA (3er i 4rt de primària)

COMBO D’ADULTS ( de 18 a +99 anys)

MUSICOTERÀPIA PER LA GENT GRAN ( A partir de 65 anys)

I com ja sabeu, si teniu alguna proposta musical que creieu que podria ser interessant, no dubteu a fer-nos-la arribar a hola@sommusica.cat

Ja has triat quin instrument t’agradaria tocar?

Audicions final de curs 20/21

Arribem al final d’aquest curs que ha estat diferent, però que per sort, d’una manera o altra hem pogut portar a terme. Us volem agrair la vostra confiança i la paciència, sobretot en els mesos més complicats de la pandèmia.

Per tancar aquest curs, us volem fer una petita mostra del que hem estat treballant. Com que no ho podem fer en un sol dia per motius d’aforaments, hem repartit les audicions en 3 dies i en espais a l’aire lliure.


Les audicions seran a les 18h en les següents dates i espais:

Dies 14 i 15 de juny a La Cellera . Espai del Pati del Molí de l’Era Nova (C/Plantadís num 2) localització: https://goo.gl/maps/nEhbyDzDHdb5RSUB8

Dia 17 de juny a Anglès. Espai dels jardins de Can Cendra Localització: https://goo.gl/maps/DtpBdgodH6jEkd2TA


Tal i com se’ns especifica per les normes COVID: l’accés és lliure amb aforament LIMITAT i amb control d’accés. Tots els assistents hauran d’estar asseguts i dur mascareta.

8M: Dia de la Dona

8M: Dia de la Dona

Des de Som Música volem expressar el nostre compromís amb els actes del dia de la Dona: Sabem que les nostres alumnes son una font de talent inesgotable:  Us animem a que no defalliu mai en les vostres inquietuds artístiques i que sobretot us feu escoltar!

Us publiquem unes quantes iniciatives relacionades amb aquesta data amb tant contingut reivindicatiu social i també cultural

Dia de la Dona a Anglès

Les alumnes de SOM MÚSICA han posat la banda sonora als actes del Dia de la Dona 2021 als Jardins de Can Cendra d’Anglès #LesGuilles

Concurs CançóCat2021

La Berta, l’Ivet i la Laia participen al concurs CançóCat 2021 amb un tema que han composat expressament per a la ocasió. 

Dones i música a les comarques Gironines

Us proposem una playlist de youtube on trobareu música feta per dones artístes de les comarques gironines. Descobrir-les avui. Escolteu-les tot l’any. 

Un Nadal Diferent

Un Nadal Diferent

Ahir vam acabar les classes del 1er trimestre i no hem pogut fer l’audició de Nadal que teníem prevista. De fet gairebé res en aquest trimestre ha estat massa normal, per nosaltres ni per ningú. La crisi del COVID19 ens condiciona tant que no sabem massa que farem l’endemà.

Algú podria pensar que no és un bon moment per començar un projecte, però quan ho estavem planificant el mes de juny passat, ja sabiem que el 1er curs no seria normal: Que no sigui fàcil no vol dir que ens haguem de fer enrere. I el que fem ara és la llavor d’un projecte que volem que sigui molt més gran, quan tornem a la normalitat.

I aquí estem. A final del 1er trimestre havent passat ja per algunes complicacions: classes individuals online durant 3 setmanes , haver d’aturar els grups i refer-los amb menys membres durant el desembre. Però la música segueix i seguirà, mentre ens ho permetin i sigui compatible amb la salut de tots plegats.

Us volem demanar disculpes per tantes molèsties i alhora agraïr-vos la vostra constància. Sabem que tot plegat és engorrós i que entre distància, mascareta i totes les normes, semblaria que no hi ha ganes d’aprendre música… però no és així. Ben al contrari. Segurament la música ha estat una de les vàlvules d’escapament de tota aquesta situació que hem viscut en els darrers mesos. Moltíssimes gràcies per ser-hi.

Com ja hem dit al principi, no és viable fer una audició de Nadal. Per això us hem preparat un vídeo. No vol ser una audició online, sinò un recull de fotos i vídeos del que hem estat fent els darrers dies. I esperem que aquest vídeo d’aquí poc temps sigui només un record curiós d’un Nadal diferent en que no vam poder tocar en directe.

Amb aquest vídeo us volem desitjar que tingueu un Bon Nadal , que el 2021 sigui un any molt millor que el que estem a punt d’acabar i que per final de curs ja puguem trobar-nos amb la música en directe.

Cuideu-vos molt.

Atentament

l’Equip de Som Música.

PRESENTACIÓ SOM MÚSICA A ANGLÈS

PRESENTACIÓ SOM MÚSICA A ANGLÈS

Tal i com ja vam fer a La Cellera fa uns dies, el dilluns 27 de juliol a les 20h farem una presentació del projecte SOM MÚSICA a Anglès. Serà a la sala U d’Octubre de la Burés i comptarem amb la presència de membres de totes les parts que impulsen el projecte: Ajuntaments d’Anglès i de La Cellera de Ter i la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines.

Si voleu saber més coses sobre SOM MÚSICA us esperem a la presentació!

Vols cantar?

Vols cantar?


“No sóc una noia que vulgui ser una estrella, només vull cantar”

Amy winehouse

A SOM MÚSICA donem molta importància a la veu. És l’instrument musical que tots portem a dins i amb el que segurament ens podem arribar a expressar millor. Cantar és una pràctica instrumental a l’abast de tothom, però cal treballar-la correctament.

És per això que hem preparat tota una oferta formativa relacionada amb la veu i els grups vocals, adreçada a tot tipus d’edats i d’interessos, per que tu hi puguis trobar la que mes t’interessi.


Fes click per a tenir-ne més informació:

Classes de veu (a partir de 5 anys)

Grup vocal infantil (de 3er a 6è de primària)

Grup vocal Jove (de 15 a 30 anys)

Coral d’adults “Bocins de veu” (a partir de 18 anys)

Cor de Gospel (a partir de 18 anys)