Audicions Nadal 2021

S’acosta el Nadal i aquest any tindrem AUDICIONS!!

Les audicions es duran a terme durant 4 dies: dijous 16, dilluns 20, dimarts 21 i dijous 23. Tots els actes seran en espais interiors, en format de seient i seguint la normativa COVID que sigui vigent en cada moment

El dijous 16 farem l’audició al teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia actuaran els diferents grups musicals de l’escola: Sensibilitzacions, grups d’ukeleles, corals i l’orquestrina del dilluns.

El dilluns 20 farem l’audició a la sala 2 del teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer classe els dilluns.
Dir que aquest mateix dia es farà la classe de grup d’ukelele d’Anglès.

El dimarts 21 farem l’audició a la sala Fontbernat d’Anglès. Tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer classe els dimarts.

El dijous 23 farem l’audició a la sala 2 del teatre de la Cellera de Ter. Aquest dia tocaran els alumnes d’instrument que vinguin a fer la classe els dimecres i els dijous.

I a més…..

Us volem dir que l’escola també participarà al Solstici Rock que es fa cada any el 25 de desembre a la nit. Aquest any participarà l’orquestrina de grans (la del dimarts) i el combo d’adults en què ens oferiran alguna peça que hagin treballat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *