RAP, DJ i Cultura Hiphop

Busquem a noies i nois que els agradi el RAP i la cultura hiphop. Si tens més de 12 anys i estàs interessat-da en rimar, rapejar, fer de DJ, o crear bases de música urbana, omple el formulari.

El nostre projecte és poder engegar una “crew” que pugui trobar-se, aprendre a rapejar i a composar, organitzar concerts i saber més sobre totes aquestes temàtiques musicals. 

De moment només estem sondejant si hi ha prou interessats/des en la nostra zona per a poder-ho engegar. En cas que sigueu prous, ens posarem en contacte amb vosaltres per trobar-nos i parlar sobre el projecte. Omplir aquest formulari no compromet a res, només és un sondeig i llavors quan el projecte estigui perfilat, podeu decidir si us interessa. 

Que és la cultura hiphop? 

El hip hop és una cultura originada al sud de l’Bronx i Harlem, a la ciutat de Nova York per afroamericans i llatinoamericans durant la dècada dels 1970. Si bé el terme hip hop o rap s’usa sovint per referir-se a l’estil musical i a l’estil de vida, es considera que el hip hop no només se circumscriu a l’àmbit musical i per contra consta de quatre principals elements: rap (oral: recitar o cantar), turntablism o ” DJing “(auditiva o musical), breaking (físic: ball) i graffiti (visual: pintura). + infoDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *